Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Partnerschap

Opvoeden doen we samen

RIJKT is partnerschap. Wij leven naar het gezegde ‘It takes a village to raise a child’. Opvoeden is iets wat we samen doen. Met onze partners in kinderopvang, onderwijs, zorg, sport en cultuur. En natuurlijk met de ouders – als belangrijkste opvoeders. We versterken elkaar en vinden elkaar in de ambitie dat we het beste willen voor kinderen.

Aanvulling op thuis

Toegepaste pedagogie is ons vak. Vanuit een wetenschappelijk onderbouwd raamwerk en gedegen praktijkervaring leveren wij een aanvulling op de thuissituatie, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Samen blijven leren

Met elkaar blijven we evalueren, bijsturen en leren. Zodat we zorgen voor een natuurlijk geheel van voorzieningen, waarbij ouders en kinderen de rode draad zijn. Wat is goed voor het kind? RIJKT wil de realiteit verkennen waarin kinderen leven. Samen met partners nieuwe wegen ontdekken. Zodat we een wereld creëren waarin kinderen opgroeien tot bekwame, zelfstandige en sociale burgers.

Laten we samen nieuwe wegen ontdekken.