Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Omgeving

Rijk en uitdagend

Een rijke en uitdagende omgeving nodigt uit tot welbevinden en betrokkenheid: de basis van waaruit je jezelf kunt ontwikkelen. RIJKT wil zo’n omgeving zijn. Via allerlei kanalen stellen we inspiratiebronnen beschikbaar. Lezingen, workshops, filmpjes, interviews, foto’s – we reiken voeding aan voor groei en ontwikkeling.

Vrijheid en spel

Volgens onze visie hebben kinderen alles in zich om zich optimaal te ontwikkelen. Zij doen dat in interactie met hun hele omgeving: de volwassenen, de andere kinderen en de fysieke omgeving. Is er ruimte voor vrijheid, spel en nieuwsgierigheid? Dan kunnen kinderen hun eigen talenten ontdekken en ontwikkelen. Geef ze de kans om te onderzoeken en ze groeien op tot kritische en zelfdenkende mensen.

Inspiratie

Zoals wij kinderen een rijke en uitdagende omgeving willen bieden, zo wil RIJKT die omgeving zijn voor ouders, professionals en partners. Bijvoorbeeld tijdens professionaliseringstrajecten of ontmoetingen met inspirerende opvoeders of gelijkgestemden.

rijkt-logo-lichter.png

Een rijke omgeving biedt ruimte voor vrijheid.