Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Voor wie

RIJKT is er voor partners in innovatie, voor ouders en voor professionals die werken met kinderen. Zij kunnen putten uit jarenlang zorgvuldig opgebouwde kennis en kunde.

Kindgerichte thema’s uit (inter)nationaal onderzoek verkennen wij samen met erkende partners. We bieden praktijkgerichte informatie en ontwikkelen producten en diensten voor ouders, opvoeders en kinderen.

Voor al uw opvoed- en kindontwikkelingsvraagstukken kunt u bij RIJKT terecht.


Fijn dat er eindelijk een autoriteit opstaat die verantwoordelijkheid durft te nemen.

RIJKT is opgericht vanuit de groeiende behoefte om de ontwikkeling van kinderen te verrijken. In een wereld die snel verandert, vraagt de ondersteuning van opgroeiende kinderen steeds om vernieuwing. Het portfolio van RIJKT is en wordt opgebouwd vanuit praktijktheorie en praktijkervaring. RIJKT is de werkplaats waar ouders, professionals en organisaties expertise kunnen halen en/of brengen. Voor al uw opvoed- en kindontwikkelingsvraagstukken kunt u bij RIJKT terecht.