Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Aanmeldformulier Video Interactie Begeleiding (VIB) kwaliteitscontract  

De VIB opleidingen worden afgesloten met een erkend RIJKT AIT certificaat. Om dit certificaat te behouden is het nodig een kwaliteitscontract af te sluiten. Met dit kwaliteitscontract wordt de kwaliteit bewaakt en blijft de VIB-er op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Wat houdt het kwaliteitscontract in en wat krijg je ervoor:
· 2x per jaar een kwaliteitskring. Tijdens deze bijeenkomsten heeft de deelnemer inbreng van eigen beelden, zowel van pedagogische situaties als van zelf gevoerde feedback gesprekken. Middels het invullen van een kwaliteitskaart wordt gecontroleerd of men nog volgens de landelijk geldende normen werkt met VIB en worden de eigen vaardigheden geoefend en getoetst.
· Een individuele supervisie.  Videobeelden uit de praktijk worden ingebracht en men krijgt daar supervisie en reflectie op.
· De jaarlijkse VIB-ontmoetingsdag
· Consultering en advisering
· Eens in de drie jaar vindt er een hercertificering plaats mits de deelnemer tenminste 5 kwaliteitskringen heeft gevolgd en daarbij de gevraagde beelden heeft ingebracht. Tijdens de hercertifcering laat de deelnemer middels beelden zien te voldoen aan de geldende RIJKT AIT normen.

Kosten: € 350,- per jaar

Aanmelden?

Vul uw gegevens in in onderstaand formulier. Met het versturen van onderstaand formulier gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.