Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Aanvullend traject VIB in teamverband

In augustus 2018 is vastgesteld dat onze VIB opleiding voldoet aan de door OAK gestelde criteria en is daardoor erkend als coaching instrument. De basisopleiding VIB krijgt vanaf nu de naam VIB en coachen en het werken in teamverband is toegevoegd aan de opleiding.

Wat betekent dit nu concreet voor al gecertificeerde VIBers?
De opleiding VIB en coachen geeft je naast een relevante vooropleiding (minimaal MBO 4) de wettelijke kwalificaties als pedagogisch coach. Als Pedagogisch coach dien je ook aantoonbaar te maken dat je teams in ontwikkeling kan zetten. Aangezien  dit nog niet een verplicht onderdeel van de opleiding was hebben we daar nu een aanbod voor zodat je je certificaat kan upgraden naar VIB en Coachen. Wanneer je bij RIJKT een kwaliteitscontract hebt afgesloten en je de kwaliteitskringen volgt kan je middels een verkort bijscholingstraject het vernieuwde en erkende certificaat behalen. Het aanbod bestaat uit 5 bijeenkomsten waarin we VIB in teamverband en opstellen van een teamontwikkelplan eigen maken.

Studiebelasting
Het traject bestaat uit:

  • 5 dagdelen van 4 uur
  • Voorbereiding per bijeenkomst: 3 uur
  • Eindpresentatie, 4 uur

Kosten
€ 750,- per deelnemer.
Bij incompany is de prijs excl. reiskosten (prijspeil 2018) (€ 0,34 per km) voor de opleider.
Wij bieden 5% korting bij een incompany training van 6 personen, excl. reiskosten (€ 0,34 per km) voor de opleider.

Docent
RIJKT- Opleider VIB.

Locatie
Deze training wordt aangeboden op de volgende locaties: