Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Spreekvaardigheid Engels

Op groepen met ouders die niet goed Nederlands spreken is het van belang dat pedagogisch medewerkers goed in het Engels kunnen communiceren. Middels deze training wordt het vocabulaire van de pedagogisch medewerker uitgebreid en de uitspraak verbeterd, waardoor de pedagogisch medewerker beter met de niet-Nederlandssprekende ouder communiceert.

Voor wie?
Pedagogisch medewerkers op locaties waar veel Engels wordt gesproken in de communicatie met ouders. Met minimaal 12 en maximaal 15 deelnemers.

Inhoud
Doel van de cursus is het vakgericht leren communiceren in het Engels met klanten. “Fluency“en uitspraak worden bijgeschaafd waardoor de pedagogisch medewerkers zich makkelijker en beter durven te uiten in het Engels. Op een heel inventieve wijze die zeker niet zal vervelen verweeft de docent de basisvaardigheden van het Engels met drama oefeningen. Drama is een krachtige kunstvorm die de expressievaardigheden van de deelnemer ontwikkelt.

Beoogde leereffecten
Het vocabulaire dat de pedagogisch medewerker in het dagelijks gebruik binnen haar/zijn vakgebied met ouders en kinderen nodig zal hebben wordt verbreed, zonder dat dit uit een boekje hoeft te worden geleerd.

Studiebelasting en certificering
De opleiding bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2 uur (bij voorkeur aaneengesloten weken). Het bijwonen van deze training resulteert in een RIJKT-certificaat.

Locatie
Deze training wordt aangeboden op de volgende locatie:

  • Eindhoven (Wij zijn JONG centrumplein, Kanaaldijk-Zuid 5a, 5613 LE Eindhoven)
  • Incompany is ook mogelijk.

Docent
RIJKT - Vakdocent.

Kosten 
Op aanvraag.

VOORINSCHRIJVING