Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Ontwikkelingsgesprekken met ouders in het Engels (follow up)

Met deze follow up wordt verder ingegaan op de Engelse gespreksvaardigheden gekoppeld aan het Kindvolgsysteem van het kindcentrum. Voor KO is dat doorgaans KIJK! en het PO bijvoorbeeld PernasSys

Voor wie?
Pedagogisch medewerkers op locaties waar veel Engels wordt gesproken in de communicatie met ouders. 

Inhoud
Tijdens deze training gaan we aan de hand van het KIJK! Dagboek of ander Kindvolgsysteem (0 tot 7 jaar) oefenen met het voeren van gesprekken met ouders in het Engels conform het kindvolgsysteem.

Beoogde leereffecten
De cursus is een verdieping van de basiscursus Engelse spreekvaardigheid. Het hoofddoel is het vergroten van het zelfvertrouwen in de gespreksvoering met ouders in het Engels over de ontwikkeling van hun kind. Dit gebeurt door het aanbieden van noodzakelijke woordenschat, het aanleren van veelvoorkomende basiszinnen, en het oefenen in minidialogen en rollenspellen om woorden en zinnen beter te onthouden en paraat te hebben in ‘echte’ oudergesprekken.

Studiebelasting en certificering
De opleiding bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uur en resulteert in een RIJKT- certificaat. 

Locatie
Deze training wordt aangeboden op de volgende locatie:

  • Eindhoven (Wij zijn JONG centrumplein, Kanaaldijk-Zuid 5a, 5613 LE Eindhoven)
  • Incompany is ook mogelijk.

Docent
RIJKT - Vakdocent Engels

Kosten 
Op aanvraag.  

VOORINSCHRIJVING