Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

De meerwaarde van verbinding

IKC-Consultancy, onderdeel van RIJKT, combineert pedagogische en didactische kennis met expertise op gebied van organisatieontwikkeling, samenwerking en co-creatie, procesbegeleiding en advies.

We zien de behoefte aan samenwerking tussen primair onderwijs, kinderopvang en welzijn groeien. Vaak op initiatief van school, het schoolbestuur of de kinderopvang-organisatie. Het kan ook de gemeente zijn die samenwerking stimuleert.

We horen vaak dat men werd geïnspireerd door collega-organisaties waar de stap naar het IKC al werd gemaakt, door kansen die onderwijsvernieuwing biedt of door behoefte aan pedagogische kwaliteit en visie op kindontwikkeling. 

De weg naar een integrale voorziening, naar een IKC kent vele wegen en biedt veel mogelijkheden, het vraagt om maatwerk en kent soms ingewikkelde vraagstukken. Wat is de beste keus, hoe pakken we dat aan, wat past bij ons?

U wilt een Integraal Kindcentrum (IKC) gaan realiseren of u bent al aan de slag met uw samenwerkings-partner(s)? Een plek voor kinderen waar iedereen samenwerkt vanuit één visie, één team en één plan.

Kenniskring IKC
Al op weg naar verbinding rondom het kind? Schuif dan aan bij één van onze IKC-Kenniskringen! Vier dagdelen kennis en inzicht opdoen met een ervaren IKC-professional, inspiratie en leren van collega-organisaties. Wat is jullie ambitie en het gezamenlijke doel en hoe komt u daar? De kenniskringen worden gehouden in Arnhem, Breda en Eindhoven.

Meer weten?
Bezoek de pagina met meer informatie over de kenniskring of neem contact op met Sandra van Laarschot, IKC-adviseur via e-mail of bel 06-31207390.