Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten

Video Interactie Begeleiding en coaching (VIB) erkend als coachingsinstrument

Het OAK heeft de door RIJKT aangeboden training Video Interactie Begeleiding en coachen (VIB) beoordeeld aan de hand van de opgestelde criteria en daarop goedgekeurd als Branche-erkende Scholing voor Coaching.

Wat betekent dat?

Branche erkende scholing voor Pedagogisch beleidsmedewerker/coach is de aanvullende scholing die nodig is wanneer men zich via B1 of B2 van de kwalificatie-eis voor Pedagogisch beleidsmedewerker/coach willen kwalificeren. De B1 route is voor mensen met een diploma op minimaal mbo-4 dat kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker. Voor de functie van pedagogisch medewerker is een aparte kwalificatie-eis en daarvan moeten mensen dus een diploma op minimaal mbo-4 niveau hebben.‚Äč

Deze mensen kunnen zich vervolgens kwalificeren op 2 manieren:
• Certificaat of ander schriftelijk bewijs van een minor/afstudeerrichting/keuzevak/keuzedeel op het terrein van coaching en/of pedagogiek 0-13 jaar
• Certificaat van een branche-erkende scholing of -EVC-procedure op het terrein van coaching en/of pedagogiek 0-13 jaar (hier valt onze VIB opleiding onder).

Je kunt hier meer informatie over vinden in de kwalificatie-eis voor Pedagogisch beleidsmedewerker/coach

Alle branche-erkende scholing van FCB kun je hier terugvinden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met 040-294 8211 of via info@rijkt.nl